صادق بوقی ۷۱ ساله به افغانستان رسید/خوشحالی بازیکنان تیم ملی افغانستان با آهنگ صادق بوقی+بیوگرافی و فیلم!!

صادق بوقی خواننده گمنام که به واسطه انتشار کلیپی در فضای مجازی معروف شد.

در ادامه ویدیویی از همخوانی بازیکنان تیم ملی افغانستان در رختکن با این آهنگ را مشاهده می کنید!

آهنگ «صادق بوقی» این بار توسط بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان اجرا شد و آنها با این آهنگ به شادی پرداختند.

بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان بعد از صعود به جام‌جهانی ببینید که با یکدیگر «صادق بوقی» را همخوانی و شادی می کنند.

908479 193

بیوگرافی کامل صادق بوقی

صادق بوقی با نام اصلی صادق بنا متجدد متولد ۱۳۳۲ در رشت مردی گیلکی اهل شهر رشت در استان گیلان است.بیوگرافی صادق بوقی با رقص در رشت + همسر و فرزندان

او که در سال های گذشته به عنوان بوقچی ، لیدر و تبلیغاتچی کنار تیم های فوتبالی شمال ایران فعالیت می کرد و به همین دلیل به صادق بوقی معروف شد.

images 1

وایرال شدن آهنگ و رقص

انتشار فیلم رقصش با یک ترانه فولکلور گیلکی در اینستاگرام ، بازتاب گسترده ای در ایران و حتی جهان داشت و شماری از کاربران شبکه های اجتماعی با انتشار ویدئوهایی از رقص های گروهی ، حمایت خود را از او نشان دادند.

بوقچی و ماهی فروشی

صادق سال ها به همراه برادرش ، عباس متجدد ، برای تیم های باشگاه فوتبال داماش گیلان و باشگاه فوتبال سپیدرود رشت لیدری کرد اما بعد از بازنشستگی ، در بازار رشت به ماهی فروشی مشغول شد. در این سال ها به طور خودجوش در بازار آواز می خواند و می رقصد و در میان مردم آن شهر علاقمندان بسیاری دارد.

رقص با آهنگ

خبر بازداشت او در آذر ۱۴۰۲ و به علت انتشار فیلم رقصش با یک ترانه فولکلور گیلکی در اینستاگرام منتشر شد. شماری از کاربران شبکه های اجتماعی با انتشار ویدئوهایی از رقص های گروهی ، حمایت خود را از او نشان دادند. خبر دستگیری صادق بوقی واکنش های بسیار هنرمندان و چهره های شاخص سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی را در پی داشت. اما تسنیم این خبر را تکذیب و اعلام کرد : صِرفاً در چارچوب قانون به افراد هنجارشکنی که به صورت مختلط اقدام به تولید محتوای خارج از عرف و انتشار در فضای مجازی نموده بودند تذکر داده شد.

صادقبوقیومعین

مدتی پس از انتشار فیلم ، خبر مسدود شدن صفحه اینستاگرام او با ۱۲۸ هزار دنبال کننده از سوی پلیس فتا اعلام شد و پیامی مبنی بر رصد «فعالیت های مجرمانه» شهروندان در آن منتشر شد اما مدتی بعد صفحه اینستاگرام او دوباره بازگردانده شد.

وضعیت ازدواج و همسر صادق بوقی


از وضعیت ازدواج و همسر صادق بوقی اطلاعات دقیقی در دست نیست.

صادق بوقی پیرمردی ۷۰ ساله اهل گیلان است که با آوازخوانی و رقصیدن خود در بازار بزرگ شهر رشت شهرت پیدا کرد. او به دلیل حرکات موزون و انرژی بالای خود در میان مردم بسیار محبوب است.

صادق بوقی کیست؟

صادق بنا متجدد ملقب به صادق بوقی متولد سال ۱۳۳۲ بندر انزلی است.

images 2

صادق بوقی در گذشته سالها به عنوان بوقچی، لیدر و تبلیغاتچی کنار در کنار تیم های فوتبال شمالی فعالیت می کرد و به همین دلیل به او لقب «صادق بوقی» داده‌‎اند. او پس از بازنشستگی به شغل ماهی فروشی مشغول شد. هم اکنون هم تاکسی دارد و البته در اوقات بیکاری سری به دوستان ماهی فروش خود در بازار رشت می‌زند.

صادق بوقی از سال ۱۳۹۹ به صورت خودجوش شروع به رقصیدن و آوازخوانی در بازار رشت کرد و به سرعت در میان مردم محبوب شد. ویدیوهای رقص و آوازخوانی او در فضای مجازی منتشر شد و به شهرت او افزود.

خداحافظی قطعی با چربی های دور شکم! (تضمینی، از شب تا صبح)

صادق بوقی به دلیل اخلاق خوب و رفتار مهربانانه خود در میان مردم رشت بسیار محبوب است و او را به عنوان نماد شهر رشت می شناسند. او همیشه با لبخند و مهربانی با مردم برخورد می کند و به آنها احترام می گذارد.

متن شعر آهنگ چیست؟

آهنگی که صادق بوقی می‌خواند و این روزها در فضای مجازی بسیار مورد توجه قرار گرفته است بیشتر جنبه طنز دارد و اتفاقا این چنین آهنگهای کارکردش همین است که جمعی را به شادی و نشاط همراه با هم وادارد.

به هوای روخانه آبه میان (به هوای آب رودخانه)

آبه سر غوطه بزه باکه میان (کنار آب، غوطه زد در یک باک حلبی)

ائو، ائو، ائو ائو

یه روزی تنگه غروبه آسمان (روزی نزدیک غروب آسمان)

بزه‌مه تی خالا گوشا با تیرکمان (با تیرکمان به لاله گوشت زدم)

ائو, ائو، ائو ائو

ای روزم کی او یزیده کافر (روزی هم که آن یزید کافر)

بوشویا انزلی میان با خاور (رفت به انزلی با ماشین خاور)

ائو, ائو، ائو ائو

اگه گیدی رشتی‌یم (اگر میگن رشتی‌یم)

خیلی هم مشتی‌یم

تاکسی برگشتی‌یم

ائو, ائو، ائو ائو

هلهله کُن (هلهله و شادی کن)

هوی هوی

ولوله کن

هوی هوی

زلزله کن

هوی هوی

مرا ولاکُن (منو ول کن)

هوی هوی

توضیحاتی در خصوص متن شعر آهنگ

بسیاری از جملات به کار برده شده در شعر بالا تنها با هدف هم قافیه شدن شعر است و خیلی نباید به معانی آن توجه کرد. مانند برخی ترانه های محلی و یا فارسی و بازی های کلام محور، بسیاری از عبارات مفهوم خاصی نداشته و فقط هدف آن ها در آمدن قافیه است (مانند اتل متل توتوله، گاو حسن چه جوره؟!!! شیرش رو بردن هندستون). در واقع هدف سرگرم کردن مردم است.

برای مثال یک بیت آن از ترانه های معروف فارسی مثل “یک روزی تنگ غروب آسمون”، و بعد ادامه شعر به شوخی می گوید “با تیرکمان، به گوش خاله‌‌ات زدم” فقط برای جور شدن قافیه می باشد.

منبع: عصر ایران

نمایش کامل مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا